Lukt- och mögelsaneringar

Mögelsaneringar

Vi besiktar och utför åtgärder som tar bort och stoppar mögelpåväxt i ditt hus som t.ex. krypgrund eller kallvind m.m. Vi använder oss av boracol som är ett bekämpningsmedel till förebyggande och bekämpade av mögel, röta och hussvamp i träkonstruktioner. Boracol appliceras med en tryckspruta (fungicidbehandling).

Vi utför mögelsanering i Norr!

Luktsanering

Dålig lukt skapar både obehag och oro och kan även tyda på miljöproblem i huset. Vi på Hussaneringar vet hur man sanerar lukt på bästa sätt.

Vi använder oss av ozongeneratorer, en metod som tar bort allt oönskade lukter som t.ex. mögellukt, jordlukt, unket, instängt, cigarettrök, brandrök, matos, diesel/bensin lukt och djurlukter mm.

Vi utför luktsanering av hus, lägenheter, lokaler, husvagn/husbil, båt, restauranger och idrottsanläggningar mm. Att utföra luktsanering med aktivsyre är det mest effektivaste sättet att sanera på. Fördelarna är att aktivtsyre eliminerar och inte kamouflerar dålig lukt. Aktivsyre renar luften och eliminerar mikroorganismer utan att lämna några farliga kemiska biprodukter och gör luften fräsch och frisk. Eliminerar också lukter som rök, svett, mögel etc som satt sig i textiler, soffor, gardiner och andra porösa material.

Vi hjälper er att lokalisera angripna områden för att sedan sanera och återskapa god luftkvalitet. Vid förebyggande lukt & mögelangrepp kan vi även bistå med modern utrustning.

Kontakta oss så berättar vi mer – 0920- 25 18 00